• jong-volwassenen-header

  Fijn dat je er bent!

Miranda Ruitenberg

Miranda Ruitenberg, 08-03-2018

 

Ik ben Miranda, een moeder van 3 kinderen en lekker sportief. Loop minimaal 1x in de week en probeer ook een keer te mountainbiken. En toch… er mist wat. Ik heb een buikje (met dank aan de kinderen) en hoeveel ik ook sport, dit gaat er niet af. Mijn armen voelen als spaghetti-slieren, hier mag wel wat aan gebeuren.

Mijn doel: een aantal kilo’s afvallen (stuk of 4), buikje weg en 6-pack weer tevoorschijn toveren en mooie spierballen kweken!!! In een half jaar.

Ik ben eens gaan informeren bij de sportschool, Life Style Centre in Raalte. Proefles 1 gehad…niet wat ik zoek, proefles 2 gehad…niet wat ik zoek, en bij proefles 3 JAAAA!!! Dit vind ik leuk.
Ze begrijpen me dus toch?!

Nu doe ik twee keer in de week work out of the week (WOW) en daarnaast fitness. Maar deze laat ik liever vallen (hier vind ik niets aan… dat getrek aan die apparaten). In overleg met de coaches doe ik nu in plaats van fitness een FIT les (een lichtere variant van de WOW les). Veel leuker en gezelliger, met hetzelfde resultaat (of nog beter).

WOW: een groepsles met gemiddeld 10 mensen, een coach en een opdracht. Zeer fanatiek zodat je na die tijd echt het gevoel hebt dat je wat gedaan hebt. Iedereen moedigt elkaar aan en hoewel je in je eentje sport… je hebt niet het gevoel alleen te zijn. Met toch die stimulans, die ik echt nodig heb!

Eén keer in de twee weken heb ik een afspraak bij mijn voedingscoach(Loes), zij helpt me te variëren met eten en hoeveelheden te bepalen. Ik heb een gezin en heb geen zin in allerlei rare fratsen. Eten doen we met z’n allen en ik ga niet voor iedereen apart een potje koken. Ik word bewust gemaakt van wat ik eet en hoeveel. Eetgewoonten zijn een sleur geworden, variëren is echt een toverwoord.

Ik ben nu ondertussen bijna 1,5 maand bezig en de kilo’s zijn eraf. Mijn energielevel zit ergens sky high, en mijn vet gaat langzaam maar zeker ook wel weg, of wordt omgezet in spiermassa (ook goed). Spierkracht in de armen wordt steeds meer. Dat merk je aan de oefeningen, je kan ze steeds iets zwaarder doen.

Maar wat ik heel bijzonder vindt is dat ik een energie ervaar die ik niet eerder gevoeld heb. Ik heb een bron aangeboord echt SUPER. Moe??? Nee hoor, ik kan de hele wereld aan. Dit heb ik nog nooit eerder gevoeld.

Ik ben dan ook erg blij dat ik uiteindelijk de stap heb genomen naar de sportschool. Ze hebben tegenwoordig veel meer te bieden dan wat iedereen denkt, fitness ja, groepslessen ja, maar dat wat ik doe is echt de BOM!!! Ik raad het iedereen aan.

Ik hoop je enthousiast gemaakt te hebben, en ik zou zeggen ervaar het zelf een keer.

Miranda

Nieuws

 • Vanaf 1 augustus “VRIJ TRAINEN” alleen BINNEN

  Vanaf 1 augustus “VRIJ TRAINEN” alleen BINNEN Wegens een aantal ...

  Lees meer
 • Wij gaan open en wat zijn wij blij!!

  Vanaf 1 juli is er weer de gelegenheid om INDOOR vrij te trainen voor 60 pers...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Stimuleren je om jouw doel te behalen

  1.

  Wij stimuleren je om jouw doel te behalen!

  Lees meer
 • Wij kennen je als persoon

  2.

  Wij kennen je als persoon.

  Lees meer
 • Ontvangst met een glimlach

  3.

  Wij ontvangen je met een glimlach!

  Lees meer
 • Wij geven jou positieve energie

  4.

  Wij geven jou positieve energie.

  Lees meer
 • Een plezierige, veilige en schone omgeving

  5.

  Een plezierige, veilige en schone omgeving.

  Lees meer
 • Welkom bij alle 100 VES sportcentra

  6.

  Je bent welkom bij alle 100 VES sportcentra

  Lees meer
 • Tonnie Franssen

  "Met zoveel plezier sport ik hier en dat wil ik met iedereen delen."

  Tonnie Franssen