Loes van Rossum

Wat ben ik blij dat ik aan dit avontuur, Fit & Gezond, ben begonnen’.
12 Weken lang heb ik gestreden om 10 kilo kwijt te raken. Samen met Rick Bosch heb ik eind augustus een plan gemaakt. De knop was om en ik had het gevoel dat ik er klaar voor was. En dat bleek… ik stond 3x in de week in de sportschool en volgde keurig het eetschema. De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit. Om de 2 weken had ik een coaching gesprek. Wanneer ik geen gesprek had, dan kwam Rick wel even langs terwijl ik aan het sporten was. Alleen al even om te vragen hoe het ging, dat was echt prettig. Een stok achter de deur om door te gaan.
Nu is het december en heb ik mijn doel behaald! De 10 kilo is eraf! Wat voel ik mij fijn. Ik voel me fitter en ben zelfs begonnen met hardlopen, wie had dat gedacht! De levensstijl die ik mijzelf eigen heb gemaakt kost me absoluut geen moeite meer, ik krijg hier juist veel energie van. Ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten. Alleen was dit niet gelukt. Samen met Rick heb ik mijn doel behaald en het sporten weer helemaal gevonden, wat ben ik trots!
Bedankt!! - Loes van Rossum

Winteractie 2021

Profiteer nu van de Winteractie 2021 met de 3 maanden onbeperkt sporten

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Luc Koerhuis

Ik kom hier met plezier en voor advies en oefeningen kan ik bij alle coaches terecht!

Lees meer

Loes van Rossum

De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit.

Lees meer

Ilse Binnenpoorte

Deze manier van eten ga ik zeker doorzetten, omdat ik me een heel stuk fitter ben gaan voelen!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer