Even voorstellen

Over Lifestyle Centre
Laat ik mij allereerst voorstellen, ik ben Oscar Duteweert eigenaar en één van de oprichters van Lifestyle Centre Raalte. 

De oorsprong van Lifstyle Centre ligt in 2006. Samen met Joost te Wierik zijn wij gestart met Boddieplan Studio aan de Marktstraat in Raalte. 
Een kleine sportschool met een oppervlakte van 150m². Dit bleek een groot succes en dit had als gevolg dat in 2007 de vierkante meters werd verdubbeld met Fitness en Groepslessen en dat de naam werd veranderd in Lifestyle XL.

In 2010 verhuisden wij naar de Tjalkstraat om de complete sportschool Lifestyle Centre te starten. Totaal 1100m² aan Cardio, Fitness en Groepslessen en natuurlijk inclusief Leefstijlprogramma en Personal Training. Natuurlijk met behoud van de persoonlijke en gemoedelijke sfeer wat onze sportschool kenmerkt. In 2016 is er uitgebreid met 500m² functionele trainingsruimte. Een ruimte waarin getraind kan worden met nieuwe, leuke en effectieve manieren van bewegen voor jong en oud. 

In 2013 hebben wij ons aangesloten bij de VES, een overkoepelende organisatie waarbij de 206 beste sportcentra van Nederland zijn aangesloten. Bij een Exclusieve Sportcentra ben je zeker van kwaliteit. Waarom? Omdat wij jou willen kennen als persoon, wij jou positieve energie geven en wij ervoor zorgen dat je samen met ons resultaten behaalt. Altijd in een schone en veilige omgeving en altijd met een glimlach. 

In 2017 zijn wij samen het avontuur aangegaan om een 2e vestiging te starten in Deventer onder de naam Fit For Life. In 2018 hebben wij besloten, om na 12 fantastische jaren, onze wegen gescheiden voort te zetten. Joost is verder gegaan met de vestiging in Deventer en ik ben de uitdaging aangegaan om verder te gaan met Lifestyle Centre en het verder de toekomst in te brengen. 

Lifestyle Centre Raalte anno 2021
De sportschool heeft nu 3 grote ruimtes waar de verschillende doelgroepen kunnen trainen.

Een ruim opgezette cardio trainingsruimte waar een verscheidenheid aan verschillende cardio apparaten staan opgesteld.
De Fit For Life ruimte waar krachttraining een grote rol speelt.
De Energy For Life ruimte een fijne ruimte voor onze groepslessen o.a.  FIT en POWER en de verschillende Yogalessen zoals Yinyoga, Hathayoga en Vinvasayoga.

Lifestyle Centre Raalte in een notendop is:

  • 1600m² onbeperkt Fitness, Kracht en Cardio. 
     
  • Een veilige en ontspannen omgeving waar je onder professionele begeleiding mag werken aan lichaam en geest. 
     
  • Gewoon met respect voor elkaar lekker met jouw doelen bezig zijn en de gezonde leeftstijl creëren die bij jou past.


Wij hebben als sportschool een missie en dat is dat Lifestyle Centre Raalte het 'Beweeg en Preventiecentrum' op het gebied van een gezonde leefstijl van de Gemeente Raalte wil zijn. Een FIT & GEZOND lichaam is de basis voor een GEZOND & ENERGIEK leven.

Welkom bij Lifestyle Centre Raalte.

Oscar Duteweert

Sportschool Lifestyle Centre Raalte is dé plek voor fitness en Leefstijl Coaching. Bij Lifestyle Centre Raalte ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Maak kennis met een Gratis Proefles Fitness. Weten of Lifestyle Centre Raalte bij jou past? Doe de gratis lidmaatschapstest.

Uitbreiding groepslessen!

WIJ GAAN ONZE GROEPSLESSEN UITBREIDEN! Er komen 3 nieuwe lessen bij, HIIT, BBB en Tabata.  Deze staan vanaf 28 februari a.s. in ons lesrooster. Al enthousiast geworden? reserveer dan via de sportivityapp, wil je meer i...

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Elice Raamsman

Fijne sfeer en meedenkend personeel, waarmee ik mijn doelen kan behalen!

Lees meer

Timo de Lange

Bij Lifestyle kun je met vragen bij iedereen terecht en wordt je goed begeleid waar nodig!

Lees meer

Bert Nijenhuis

Iedereen is hier welkom en de sportschool is overal van voorzien!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer