Active Summer Actie 2021

De Active Summer Actie komt er aan!
Met de Active Summer Actie maak je deze zomer weer kans op fantastische prijzen door te komen sporten! Met 4 jaar gratis elektrische auto rijden als hoofdprijs!
De andere prijzen in het prijzenpakket zijn o.a. e-bikes, vakanties in Oostenrijk, wellness-arrangementen, hotelovernachtingen en fotodoeken van Dreamwalls. De actie start op 20 juli en duurt tot en met 30 september.

Daag jezelf uit, maak meer kans om te winnen en werk ook nog eens aan je gezondheid.
Door de sluiting van de sportscholen in december kon er niet verder gespaard worden met de Active Winter Actie. De winteractie wordt daarom meegenomen in de zomeractie. Dit betekent dat alle volle spaarkaarten die in de winter zijn ingeleverd meedingen naar alle prijzen. Spaarkaarten die nog niet vol zijn gestempeld kunnen worden ingeleverd. Het aantal stempels hierop telt mee als aantal bezoeken.

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Active Summer Actie 2021

De Active Summer Actie komt er aan! Met de Active Summer Actie maak je deze zomer weer kans op fantastische prijzen door te komen sporten! Met 4 jaar gratis elektrische auto rijden als hoofdprijs! De andere prijzen in het prijzenp...

Luc Koerhuis

Ik kom hier met plezier en voor advies en oefeningen kan ik bij alle coaches terecht!

Lees meer

Loes van Rossum

De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit.

Lees meer

Ilse Binnenpoorte

Deze manier van eten ga ik zeker doorzetten, omdat ik me een heel stuk fitter ben gaan voelen!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer