Fitness Groepslessen bij Lifestyle Centre in Raalte

Sportschool Lifestyle Centre in Raalte heeft een groot assortiment aan fitness groepslessen waar jij uit kunt kiezen. Onze groepslessen zijn gericht op het bereiken van allerlei verschillende doelen, zoals: een strakker figuur, meer kracht, een betere conditie, afvallen en/of lenigheid. De groepslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en altijd onder begeleiding van een professionele fitnessinstructeur.

Groot en gevarieerd aanbod groepslessen:
 

Movements (30 minuten)
Movements draait om effectief en efficiënt bewegen. Je leert je lichaam beter begrijpen. Movements zal bijdragen aan je eigen workout. Daarnaast merk je dat je soepeler en sterker wordt door het te doen. Movements is dynamisch, fun en een effectieve workout voor heel je lichaam! Kom en probeer het uit!

Fit & Shape (50 minuten)
Vitaal is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Vitaal laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Yoga (50 minuten)
Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Power (60 minuten)
Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw kunnen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en je krijgt snel meer energie en kracht.

Ervaar het zelf met een Gratis Proefweek Fitness!

Wil jij gratis een week lang gratis allerlei groepslessen in Raalte uitproberen? Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Vakantie naar Malta winnen??

    De maanden Juli en Augustus staan in het teken van de zomer en uiteraard de v...

    Lees meer
  • Wie is er ook z'on fanatieke Le Tour de France volger en heeft wel zin in een spelletje??

    !! LET OP: AANMELDEN KAN TOT ZATERDAG 1 JULI !! Doe jij ook mee aan onze eig...

    Lees meer
Meer nieuws