• header1

Fitness Groepslessen bij Lifestyle Centre in Raalte

Sportschool Lifestyle Centre in Raalte heeft een groot assortiment aan fitness groepslessen waar jij uit kunt kiezen. Onze groepslessen zijn gericht op het bereiken van allerlei verschillende doelen, zoals: een strakker figuur, meer kracht, een betere conditie, afvallen en/of lenigheid. De groepslessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en altijd onder begeleiding van een professionele fitnessinstructeur.

Groot en gevarieerd aanbod groepslessen:
 

Core (30 minuten)
Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effectief.

Fit & Shape (50 minuten)
Vitaal is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Vitaal laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Yoga (50 minuten)
Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Power (60 minuten)
Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw kunnen. Power is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en je krijgt snel meer energie en kracht.

Calorie Killer (50 minuten)
Calorie Killer is een combinatieles met alleen het beste van de Attack, Step en Vitaal. Echt een les om in een korte tijd veel te verbranden.

Ervaar het zelf met een Gratis Proefweek Fitness!

Wil jij gratis een week lang gratis allerlei groepslessen in Raalte uitproberen? Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Nieuws

  • Wij zoeken een nieuwe Collega.!

    Diploma's belangrijk? Of niet? Zeker is dit erg belangrijk maar omdat wij...

    Lees meer
  • Vakantie naar Malta winnen??

    De maanden Juli en Augustus staan in het teken van de zomer en uiteraard de v...

    Lees meer
Meer nieuws