• header1

Contact Lifestyle Centre Raalte

Tjalkstraat 2
8102 HG Raalte
T: 0572-354 364
E: info@lifestylecentre.nl

KVK nr. 05077037

BTW nr. 81.69.64.257

 

Bij sportschool Lifestyle Centre Raalte kun je terecht voor individueel fitness. Je kunt in de fitnesszaal terecht om aan je conditie, figuur en algemene gezonfheid te werken. Er zijn altijd professionele begeleiders aanwezig om jou te helpen zodat je het optimale trainingsresultaat kunt bereiken.

Persoonlijk beweegadvies en excellente service

Je ontvangt van ons een persoonlijk beweegadvies en uitleg van de oefeningen. Aansluitend wordt een periodieke vervolgafspraak gepland met jouw persoonlijke coach. Hierin wordt bekeken of jij op koers ligt voor het behalen van jouw gewenste resultaat. Onze excellente Service, Aandacht en resultaatgerichte begeleiding maakt echte resultaten mogelijk.

Parkeergelegenheid

Bij Veenhuis kan er doordeweeks vanaf 18.00 uur en in het weekend geparkeerd worden. Gelieve niet te parkeren voor het hek van de ingang in verband met de toegang voor vrachtwagens, brandweer en personeel. Bij Gamma kun je alleen doordeweeks parkeren, tot 21.00 uur. Let op: haal je auto optijd op wanneer je deze parkeert bij de Gamma. Na 21.00 uur gaat het hek dicht wat maakt dat je je auto pas de volgende dag weer zou kunnen ophalen!

Neem contact op met Lifestyle Centre Raalte

Heb je een vraag of opmerking? Vul onderstaand formulier in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Nieuws

  • Lifestyle Centre App

    Lifestyle Centre App: Wil jij nog sneller en beter op de hoogte gehouden word...

    Lees meer
  • NIEUW: PinkBoxing

    Pink Boxing is een nieuwe work-out voor dames waarbij de conditie op een...

    Lees meer
Meer nieuws