Yoga

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

  • Yin Yoga is een langzame vorm van Yoga voor rustige houdingen, en de asana's worden voor een langere tijd vastgehouden (drie tot vijf minuten). Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Op deze manier wordt er ruimte gecreeërd in het bindweefsel en de gewrichten. 
  • Hatha Yoga is een yoga dat bestaat uit oefeningen om beheersing te krijgen over je geest en vooral je lichaam. 
  • Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van Yoga en staat ook wel bekend als de Flow Yoga. Het heeft raakvlakken met Hatha Yoga die voornamelijk bestaat uit statische oefeningen. Vinyasa Yoga bestaat voornamelijk uit yogaseries. 

Redenen om te starten met Yoga:

  • Meer tijd voor jezelf. 
  • Beter ontspannen. 
  • Soepeler worden. 
  • Spiritualiteit ontwikkelen. 
  • Meer bewust worden van het eigen lichaam. 
  • Meer beheersing van het eigen lichaam. 
  • Het evenwichtsgevoel verbeteren. 

Vraag nu je Gratis Proefweek aan bij Lifestyle Centre Raalte!

Maak snel kennis met Yoga bij Lifestyle Centre Raalte door onderstaand formulier in te vullen, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Lifestyle Centre Raalte biedt diverse Yogalessen aan die geschikt zijn voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en ieder niveau, bekijk het lesrooster voor ons uitgebreide aanbod. 

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Active Summer Actie 2021

De Active Summer Actie komt er aan! Met de Active Summer Actie maak je deze zomer weer kans op fantastische prijzen door te komen sporten! Met 4 jaar gratis elektrische auto rijden als hoofdprijs! De andere prijzen in het prijzenp...

Luc Koerhuis

Ik kom hier met plezier en voor advies en oefeningen kan ik bij alle coaches terecht!

Lees meer

Loes van Rossum

De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit.

Lees meer

Ilse Binnenpoorte

Deze manier van eten ga ik zeker doorzetten, omdat ik me een heel stuk fitter ben gaan voelen!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer