Leefstijl Programma

Een unieke kans om onder professionele begeleiding in 12 weken tijd naar jouw gezonde leefstijl toe te werken. Wekelijks houden we jouw vooruitgang bij met metingen en ontvang je jouw persoonlijke voedingsadviesen met diverse tips voor optimaal resultaat. Naast de intake met jouw persoonlijke coach is er om de week een 1 op 1 coachingsgesprek.

Waarom starten met Leefstijl Coaching? 
Dat balans belangrijk is weten we inmiddels allemaal. Het is echter moelijk om elke dag, bij elk eetmoment een gebalanceerde maaltijd te nemen. Om het makkelijker te maken kun je ervoor kiezen niet per dag, maar per week te eten! Om gezond te blijven heb je veel verschillende voedingsstoffen nodig. Het is bijna onmogelijk om elke dag al deze voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is zonde om je hier druk over te maken en veel belangrijker om te kijken naar je eetpatroon gedurende de hele week. Door naar je eetpatroon over de week heen te kijken houd je een gezonde leefstijl veel makkelijker vol en is het niet meteen 'mislukt' als er een ongezondere dag tussen zit. Er is altijd een kans om het weer in balans te brengen. Houdt het leuk en haalbaar voor jezelf en zorg dat je net zo geniet van een stuk taart als van een rijkgevulde salade!

Vraag nu jouw Leefstijl Programma aan bij Lifestyle Centre Raalte!

 

 

 

 

Sportschool Lifestyle Centre Raalte is dé plek voor fitness en Leefstijl Coaching. Bij Lifestyle Centre Raalte ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Maak kennis met een Gratis Proefles Fitness. Weten of Lifestyle Centre Raalte bij jou past? Doe de gratis lidmaatschapstest.

Uitbreiding groepslessen!

WIJ GAAN ONZE GROEPSLESSEN UITBREIDEN! Er komen 3 nieuwe lessen bij, HIIT, BBB en Tabata.  Deze staan vanaf 28 februari a.s. in ons lesrooster. Al enthousiast geworden? reserveer dan via de sportivityapp, wil je meer i...

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Elice Raamsman

Fijne sfeer en meedenkend personeel, waarmee ik mijn doelen kan behalen!

Lees meer

Timo de Lange

Bij Lifestyle kun je met vragen bij iedereen terecht en wordt je goed begeleid waar nodig!

Lees meer

Bert Nijenhuis

Iedereen is hier welkom en de sportschool is overal van voorzien!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer