FIT & Gezond

Een unieke kans om onder professionele begeleiding in 12 weken tijd naar jouw gezonde leefstijl toe te werken. Wekelijks houden we jouw vooruitgang bij met metingen en ontvang je jouw persoonlijke voedingsadviesen met diverse tips voor optimaal resultaat. Naast de intake met jouw persoonlijke coach is er om de week een 1 op 1 coachingsgesprek.

Waarom starten met FIT & Gezond? 
Dat balans belangrijk is weten we inmiddels allemaal. Het is echter moelijk om elke dag, bij elk eetmoment een gebalanceerde maaltijd te nemen. Om het makkelijker te maken kun je ervoor kiezen niet per dag, maar per week te eten! Om gezond te blijven heb je veel verschillende voedingsstoffen nodig. Het is bijna onmogelijk om elke dag al deze voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is zonde om je hier druk over te maken en veel belangrijker om te kijken naar je eetpatroon gedurende de hele week. Door naar je eetpatroon over de week heen te kijken houd je een gezonde leefstijl veel makkelijker vol en is het niet meteen 'mislukt' als er een ongezondere dag tussen zit. Er is altijd een kans om het weer in balans te brengen. Houdt het leuk en haalbaar voor jezelf en zorg dat je net zo geniet van een stuk taart als van een rijkgevulde salade!

Vraag nu je FIT & Gezond aan bij Lifestyle Centre Raalte!

Winteractie 2021

Profiteer nu van de Winteractie 2021 met de 3 maanden onbeperkt sporten

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Luc Koerhuis

Ik kom hier met plezier en voor advies en oefeningen kan ik bij alle coaches terecht!

Lees meer

Loes van Rossum

De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit.

Lees meer

Ilse Binnenpoorte

Deze manier van eten ga ik zeker doorzetten, omdat ik me een heel stuk fitter ben gaan voelen!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer