Fit For Life

De basis van de Fit for Life ligt in de functionele training. Dit zijn trainingen die verschillende disciplines combineren en altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Naast uitdagende groepslessen kan je in de Fit For Life met de beste fitnessapparatuur individueel of samen trainen aan je sportdoelen. Er zijn veel voordelen van krachttraining; zowel mentaal als fysiek! Mits de training rustig wordt opgebouwd en de uitvoering van de oefeningen goed zijn. 

Wat is krachtraining precies? 
Krachttraining is trainen om meer kracht en spiermassa op te bouwen. Wanneer je spieren regelmatig worden belast geeft het lichaam een seintje dat er meer kracht nodig is. Dat zorgt ervoor dat er meer spiermassa wordt opgebouwd. Wanneer je meer spiermassa hebt wordt je stofwisseling hoger, het kost namelijk energie om die spiermassa in stand te houden. Zelfs als je niet traint zorgt je spiermassa er dus voor dat je extra energie verbrandt!

Welke groepslessen bieden wij aan in de Fit For Life?
- FIT & POWER, 
Energie / fit worden en blijven.
- Gevarieerde functionele trainingen.
- Stok achter de deur.
- Al onze groepslessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

FIT en POWER
FIT is een uitdagende 45 minuten groepsles met hartslag verhogende oefeningen in combinatie met krachtoefeningen. Daarbij worden er meerdere rustmomenten aangeboden.
POWER is een pittige 45 minuten groepsles en meer gericht op kracht en explositviteit, daarnaast vinden er veel minder rustmomenten plaats.
Elke week worden er nieuwe lessen aangeboden, dat zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. 

Ervaar het zelf en start met een Gratis Proefweek!

Benieuwd naar deze effectieve trainingsmethode? Start dan snel met de Gratis Proefweek! Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Active Summer Actie 2021

De Active Summer Actie komt er aan! Met de Active Summer Actie maak je deze zomer weer kans op fantastische prijzen door te komen sporten! Met 4 jaar gratis elektrische auto rijden als hoofdprijs! De andere prijzen in het prijzenp...

Luc Koerhuis

Ik kom hier met plezier en voor advies en oefeningen kan ik bij alle coaches terecht!

Lees meer

Loes van Rossum

De kilo’s zakten naar beneden. Ik voelde me steeds fitter en mijn conditie ging enorm vooruit.

Lees meer

Ilse Binnenpoorte

Deze manier van eten ga ik zeker doorzetten, omdat ik me een heel stuk fitter ben gaan voelen!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer