CrossGym groepstrainingen

De basis van de CrossGym ligt in de functionele training. Dit zijn trainingen die verschillende disciplines combineren en altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Naast uitdagende groepslessen kan je in de CrossGym met de beste fitnessapparatuur individueel of samen trainen aan je sportdoelen. Er zijn veel voordelen van krachttraining; zowel mentaal als fysiek! Mits de training rustig wordt opgebouwd en de uitvoering van de oefeningen goed zijn. 

Wat is krachtraining precies? 
Krachttraining is trainen om meer kracht en spiermassa op te bouwen. Wanneer je spieren regelmatig worden belast geeft het lichaam een seintje dat er meer kracht nodig is. Dat zorgt ervoor dat er meer spiermassa wordt opgebouwd. Wanneer je meer spiermassa hebt wordt je stofwisseling hoger, het kost namelijk energie om die spiermassa in stand te houden. Zelfs als je niet traint zorgt je spiermassa er dus voor dat je extra energie verbrandt!

Welke groepslessen bieden wij aan in de Fit For Life?
WOD
Energie / fit worden en blijven.
- Gevarieerde functionele trainingen.
- Stok achter de deur.
- Al onze groepslessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. 
- Dagelijks een nieuwe workout. 


FIT en POWER
FIT is een uitdagende 45 minuten groepsles met hartslag verhogende oefeningen in combinatie met krachtoefeningen. Daarbij worden er meerdere rustmomenten aangeboden.
POWER is een pittige 45 minuten groepsles en meer gericht op kracht en explositviteit, daarnaast vinden er veel minder rustmomenten plaats.
Elke week worden er nieuwe lessen aangeboden, dat zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. 

Ervaar het zelf en start met een Gratis Proefles!

Benieuwd naar deze effectieve trainingsmethode? Start dan snel met de Gratis Proefles! Vul onderstaande gegevens in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

 

Sportschool Lifestyle Centre Raalte is dé plek voor fitness en Leefstijl Coaching. Bij Lifestyle Centre Raalte ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Maak kennis met een Gratis Proefles Fitness. Weten of Lifestyle Centre Raalte bij jou past? Doe de gratis lidmaatschapstest.

Uitbreiding groepslessen!

WIJ GAAN ONZE GROEPSLESSEN UITBREIDEN! Er komen 3 nieuwe lessen bij, HIIT, BBB en Tabata.  Deze staan vanaf 28 februari a.s. in ons lesrooster. Al enthousiast geworden? reserveer dan via de sportivityapp, wil je meer i...

Bedrijfsfitness? Belastingdienst betaalt mee.

Sport gemiddeld 40% goedkoper via de werkgever. Met de bedrijfsfitnessregeling betaalt de belastingdienst mee aan jouw gezondheid. Dat klinkt perfect! Wij zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met een voor ons bekende partner...

Elice Raamsman

Fijne sfeer en meedenkend personeel, waarmee ik mijn doelen kan behalen!

Lees meer

Timo de Lange

Bij Lifestyle kun je met vragen bij iedereen terecht en wordt je goed begeleid waar nodig!

Lees meer

Bert Nijenhuis

Iedereen is hier welkom en de sportschool is overal van voorzien!

Lees meer

René Holtmaat

Tot nu toe ben ik al 13,9 kilo kwijt. Dit was mij alleen en zonder het advies van Rick mij nooit gelukt!

Lees meer